Ka pahu hoʻonani hale lole male mare

ʻO ke kāhiko o kahale lole marehiki ke hana i kahi lewa aloha a poina ʻole. Eia kekahi mau manaʻo hoʻonaninani maʻamau:

1. Hoʻonani kukui

Nā kukui kaula: Hiki ke kau ʻia nā kaula liʻiliʻi o nā kukui melemele keʻokeʻo ma luna, a puni ka hale lole, a i ʻole ma nā pale e hana i kahi lewa mahana.
Nā kukui: E kau i kahi kukui nui i waenakonu o ka hale lole e hoʻohui i kahi manaʻo o ka nani.
Nā kukui a me nā kukui: ʻO nā kukui liʻiliʻi a me nā kukui i kau ʻia ma ka papaʻaina a i kau ʻia a puni ka hale lole hiki ke hoʻohui i kahi lewa aloha.

2. Nā pale a me nā pale tulle

Nā pale tulle: Hiki ke hoʻohana ʻia nā pale tulle māmā e hoʻonani i ka puka komo a i ʻole ka puni o ka hale lole, e ʻoi aku ka mālie o ka wahi holoʻokoʻa.
ʻO nā pale: E hoʻohana i nā pale i hoʻohui ʻia i ka waihoʻoluʻu e hoʻonani i loko o ka hale lole, hiki ke hana i kahi hopena wavy ma ke kaupaku a hoʻonui i ka hopena ʻekolu.

3. Hoʻonani pua

Nā Lei a me nā pio pua: Hiki i nā lei i hana ʻia me nā pua hou a i ʻole nā ​​​​pua pua nani ke hoʻonani i ka puka komo o ka hale lole, a i ʻole ke kūkulu ʻana i kahi pua pua i loko o ka hale lole ma ke ʻano he kua no ka ʻahaʻaina mare.
Nā kiʻi pua pākaukau: E kau i nā hoʻonohonoho pua nani ma ka pākaukau e hoʻohālikelike i nā kala kumuhana o ka male.

1 (2)
1 (1)
1 (8)
1 (7)

4. Papakaukau a noho noho

Nā pākaukau a me nā uhi noho: E koho i nā pākaukau a me nā uhi noho i kūpono i ke kumumanaʻo male e hoʻohui i kahi manaʻo o ka lokahi.
Nā hōʻailona papa a me nā kāleka noho: E hoʻohana i nā hōʻailona papaʻaina nani a me nā kāleka noho e alakaʻi i nā malihini i ko lākou mau noho a hoʻohui i nā mea hoʻonaninani.

1 (7)
1 (4)

5. Hoʻonani pilikino
Pā kiʻi: Hōʻike i nā kiʻi o nā kāne, a i ʻole e hoʻonohonoho i kahi kāʻei kiʻi hoʻopaʻa kiʻi no ka poʻe malihini e paʻi kiʻi.
Nā hōʻailona a me nā pāpaʻi: Hoʻopilikino i kekahi mau hōʻailona a me nā plaque me nā inoa o nā kāne a i ʻole ka lā male e hoʻonani ai i loko a i waho o ka hale lole.
6. Nā mea kūlohelohe
Nā mea kanu ʻōmaʻomaʻo: E kau i kekahi mau mea kanu ʻōmaʻomaʻo e like me nā ferns a i ʻole nā ​​mea kanu i loko o ka ipuhao liʻiliʻi i loko a ma waho o ka hale lole e hoʻohui i kahi lewa kūlohelohe.
Nā mea lāʻau: E hoʻohana i nā papaʻaina lāʻau, nā noho a i ʻole nā ​​​​mea hoʻonani e hāʻawi i ka male ʻana i kahi manaʻo waina a i ʻole ka rustic.
Ma o keia mau mea hoonani, kahale lole marehiki ke lilo i mea nani a pilikino, e hana ana i kahi hoʻomanaʻo maikaʻi no ka kāne a me kā lākou mau malihini. Loaʻa iā ʻoe kahi makemake no kahi ʻano a i ʻole kumuhana kikoʻī? Hiki iaʻu ke hāʻawi i nā manaʻo kikoʻī hou aku!

1 (9)

Pūnaewele:www.tourletent.com

Email: hannah@tourletent.com

Kelepona/WhatsApp/Skype: +86 13088053784


Ka manawa hoʻouna: Sep-02-2024